Quan vam obrir la botiga, i d’això ja fa més de trenta anys, teníem molt clar que el què volíem no era una exposició de mobles amuntegats sense ordre ni harmonia sinó un espai on recrear els diferents ambients que es poden trobar en una llar. Vam crear un espai que convidava a viure en ell. Era el nostre somni i des del principi el vam assolir.

En aquest espai al que ens referim, disposem de la més gran exposició de mobiliari contemporani de la Catalunya central. Us convidem a passejar per al més de 1.000 m2 de superfície per a poder gaudir de totes les novetats en mobiliari, complements i cuines.

Aquí trobareu tot allò que necessiteu en taules, cadires, sofàs, butaques, llits, armaris, vestidors, rebedors, llums, catifes, miralls, penja-robes i un llarg nombre de complements i accessoris tant per a vestir com per equipar la vostra llar. Tenim en exclusiva les grans marques del sector, les més exigents, les més innovadores i les més avantguardistes.

Veniu a buscar la vostra inspiració i, si ens ho permeteu i ho necessiteu, us ajudarem a trobar-la. Féu vostra aquella afirmació de Le Corbusier: La casa ha de ser l’estoig de la vida, la màquina de la felicitat.

Benvinguts a casa vostra!

Calaixera Morgana, per LagoA Jabss trobareu tot allò que necessiteu i gaudireu de la més gran exposició de mobles de la Catalunya central.

A més de la quantitat, podem presumir de la qualitat. Com vam ser dels primers, vam poder escollir i en aquesta elecció vam optar pels fabricants més exigents amb si mateixos, els més innovadors i els més avantguardistes.

Així doncs tenim a la vostra disposició, armaris, butaques, cadires, calaixeres, catifes, complements, contenidors, cortines, llums, llibreries, llits, mobiliari per a jardí (o exterior), sofàs, taules i vestidors en el què es refereix a mobiliari i en el què es refereix a cuines, a més del mobiliari per aquest espai, també tenim tot allò que és inherent com ara marbres i similars per als taulells, aixetes i electrodomèstics.

Regaleu-vos una visita a la nostra botiga, mentre, però, doneu un passeig per les nostres marques i us en fareu una millor idea.

Horari

  • De dilluns a divendres:
  • 9 a 13 h / 16 a 20 h
  • Dissabtes:
  • 9 a 13 h / 17 a 20 h

Cercar