CÀLID i SOFISTICAT

Projectes | 07/12/2015

Calia reformar íntegrament l’us d’una casa situada en una cantonada oberta i lluminosa, on aprofitar aquesta llum en tota la profunditat de l’espai va esdevenir una de les premisses de l’ execució. Així, el projecte de la planta principal decideix  eliminar els espais superflus, i utilitzar panells corredissos de vidre laminar que permetin comunicar i visualitzar tota la planta baixa.

Per la zona de menjador, escollim una escultòrica taula de noguera massissa, de Riva 1920, i 4 cadires entapissades de Molteni.

010

Projectem un moble amb espai central retroiluminat i folrat de vidre tenyit, que compleix la funció de versàtil contenidor i ens ajuda a amagar la caixa de l’escala. La paret de l’ escala és una continuació de la sala d’estar, per ella escollim una pintura amb base brillant de gran duresa i luminositat. Sobre ella, dissenyem dos columnes lacades que funcionen com a complement del sofà i que l’ encerclen, resultant el conjunt d’una estètica profundament acollidora. El sofà de Casadesus, juntament amb la butaca de Minotti i les tauletes auxiliars de Cattelan, firmen l’espai.

032

Els banys han estat especialment treballats en aquest projecte,en aquest cas,  no utilitzem ceràmica, sinó microciment per tot el frontal principal i dissenyem una pica d’ acer que s’integra en la paret i sembla una continuació de la mateixa. Afegim llum al mirall per tal de ressaltar més aquest efecte amb un resultat espectacular.

La primera planta acull la zona nit, on la suite esdevé un espai obert, amb un armari a dos cares I on tot el mobiliari es va escollir prioritzant els tons neutres, la puresa dels materials, i la geometria de les línies, per tal de garantir un perfecte espai de descans i relax. En aquest cas, el mobiliari es de Treku excepte el vestidor, on em utilitzat les solucions a mida que ens ofereix Besform. El bany, folrat completament de Neolith busca la practicitat en el mobiliari i l’ espectacle el deixem per la il.luminació, que permet variar cromàticament l’espai en funció de l’ estat d’ ànim dels propietaris. La mampara la dissenyem i construïm en acer inoxidable i amb el mateix vidre tenyit del rebedor i el menjador.

036

053

Els dormitoris dels fills respiren una profunda i diferent personalitat, s’han decorat seguint el seu propi criteri i on cadascú ha previst cobrir les diferents necessitats, destaquen els dos capçals retroiluminats de Casadesus, així com el llit Fluttua de Lago.

Per ell, folrem una franja de les portes de l’armari amb la mateixa roba del capçal, per ella es crea una atmosfera sofisticada i càlida on sobresurt una calaixera de Modà  lacada en blanc.

Horari

  • De dilluns a divendres:
  • 9 a 13 h / 16 a 20 h
  • Dissabtes:
  • 9 a 13 h / 17 a 20 h

Cercar