Casa a Artés

Projectes | 20/05/2016

Aquest és un projecte que neix en estreta col·laboració amb l’arquitecte Jordi Font, i on el mobiliari respecta una estructura oberta i fluida, on la llum és la protagonista.

El nostre equip se n’ha encarregat de la construcció dels elements a mida, com ara, la porta d’entrada i el sostre voladís, l’escala que uneix els tres nivells de la casa, així com l’estructura metàl·lica que forma el porxo al costat de la piscina i del subministrament de tot el mobiliari de la casa.

L’exterior de la casa, el mobiliari d‘Emu i Gandia Blasco, dos de les nostres firmes de referència en mobiliari d’exteriors.

La sala d’estar relaciona i convida a gaudir tant de l’interior com de l’exterior de la casa. Per ella es van escollir els sofàs Reversi de Molteni i les butaques Richards de Minotti, així mateix el conjunt es vesteix amb una catifa, feta a mida, per  Jab Anstoez. El mobiliari s’ha adaptat a les necessitats del conjunt audiovisual i pertany a la línia Pass de Molteni.

Aquesta planta la trobem dividida per unes portes de Longhi, amb perfileria d’alumini tenyit i vidre laminar en color bronze.

L’entrada de la casa ens rep amb l’original i confortable butaca de Modà, i el llum de peu Papiro de Pallucco, en sintonia amb l’empatia que desprenen els propietaris de la casa. Tot descansa sobre una catifa de Gandía Blasco.

Al menjador, un conjunt creat amb colors sobris i on destaquen la taula Diamond  i les cadires Dart de Molteni.

A la cuina la taula de construcció especial ens allarga una illa folrada en granet negre Zimbawe i acompanya la vista fins al pati interior que il·lumina tota la casa. La lleugeresa de les cadires Sand de Desalto aporta el confort al conjunt.

A les plantes superiors, hem adaptat mobiliari de Lago als banys, seguint la dualitat creada entre blanc i negre, i dels tres dormitoris, resaltem el conjunt format pel  llit Fluttua i les tauletes 36e8, de Lago, instal·lats alçats del terra, donant així  continuïtat i fluïdesa a  l‘ambient.

La zona d’estudi ha estat realitzada amb mobiliari a mida, i la zona de lectura, amb una butaca de Cycsa i llibreries de Cattelan, es troben a una de les zones més privilegiades de la casa, amb vistes magnífiques del Pirineu. Sota de la butaca aporta color la catifa de Gan.

Finalment al spa, acompanyant a les dues gandules de Bivaq, en alumini i malla, s’ha instal·lat un vidre especial, fet a mida, amb fils de fibra de vidre interiors que simulen el flux de l’aigua quan s’il·luminem per la tira de leds superior.

Interiorisme: Jordi Font i Jabss Mobiliari
Mobiliari: Jabss Mobiliari
Arquitecte: Jordi Font
Fotografies: Martone

Horari

  • De dilluns a divendres:
  • 9 a 13 h / 16 a 20 h
  • Dissabtes:
  • 9 a 13 h / 17 a 20 h

Cercar