Casa a l’avinguda Pearson, Barcelona

Projectes | 01/02/2014

D’aquest  projecte, podríem destacar molts apartats, però ens agrada incidir en la gran qualitat dels materials emprats en tots els seus elements. A la planta principal, on situem l’entrada de la casa, ens trobem un sofà realitzat en pell i estructura metàl·lica, model Smith de Minotti. En  aquesta mateixa planta trobem el menjador, on podem veure unes estilitzades cadires de Fasem, disseny Ande Tall  i realitzades en cuir, que acompanyen una taula disseny de l’arquitecte. Així mateix completen l’espai el sofà Williams i les butaques  Colley de Minotti. Al costat del menjador trobem la cuina, on acompanyant una encimera de granet Zimbawe de gran format, em situat els comodíssims tamborets alts Sand Air de Desalto.

A la planta primera, situem el dormitori principal,  on el protagonisme el comparteixen el llit High Wave de Molteni  i el vestidor lligat amb  les mampares de vidre que oculten la dutxa i els sanitaris. Tot ha estat  realitzat amb vidre stopsol i els perfils a mida en alumini “brunito”.  A la zona amb més llum natural, instal·lem una butaca i la chaise longue Carnaby de Minotti sobre una catifa de Nani Marquina.

A la planta superior  la coberta  i la paret corbada de marbre, defineixen la zona d’ús durant el dia, amb dos  grans sofàs de pell negre, model Hamilton de Minotti, i unes tauletes auxiliar de marbre i amb el peu metàl·lic a joc amb el peu dels sofàs. Al dormitori, tornen a ser protagonistes el llit, model High Wave de Molteni i la construcció a mida, en vidre stopsol  i alumini,  dels elements que amaguen el vestidor Personal de Extendo, la dutxa i el bany.

Finalment, trobem una de les joies de la casa, un home-cínema de grans dimensions on ens encarreguem de la construcció a mida,  seguint la curvatura de l’espai, d’ un sofà  ADN, de Joquer, entapissat en neoprè  i que compta amb uns còmodes i versàtils recolzabraços.

Projecte realitzat en estreta col·laboració amb l’arquitecte Jordi Font, on se’ns confia el subministrament i muntatge del mobiliari i la construcció a mida dels divisors de vidre dels vestidors i els banys principals, feines que requereixen  una gran precisió degut a la seva dificultat tècnica

Arquitecte: Jordi Font
Mobiliari: Jabss Mobiliari
Fotografies: Jordi Miralles

Horari

  • De dilluns a divendres:
  • 9 a 13 h / 16 a 20 h
  • Dissabtes:
  • 9 a 13 h / 17 a 20 h

Cercar