Casa aïllada.

Projectes | 25/05/2014

Projecte de interiorisme respectuós, funcional i confortable. Aquesta és la línia de actuació que caracteritza el treball realitzat.

Utilitzem mobiliari de textures naturals i donem el protagonisme de la planta principal a la xemeneia de doble cara, creant un volum especial ressaltat per un impactant estuc a la calç. Destaquem la gran raconera de Glow de Joquer, i el doble joc lumínic creat al sostre, amb un espectacular llum de Big de Vibia i la creació d´un fals sostre amb llum indirecte.

Berga 04

L’entrada principal de la casa es vesteix amb un senzill moble de calaixos i una obra del fotògraf Jaume Noguera. Separant la cuina i la sala d’estar, dues portes corredisses de disseny propi amb guia encastada i oculta. La cuina Hi-line de Dada en laca blanca i perfileria negre, contrasta amb la calidesa del mobiliari de la sala de noguera blanca i l’esplèndid paisatge exterior, així mateix,  per gaudir-lo, utilitzem una campana d’extracció encastada al sostre i d’alt rendiment de Neff, per tal d’alliberar la visual de la zona de treball. La zona de cocció ha estat elaborada amb elements de la mateixa casa i es iluminada amb The running magnet de Flos. El granet zimbawe és l’escollit per la zona de treball per la seva esència de pedra natural.

A la planta superior es troba la suite principal,  en aquest cas amb una doble funcionalitat, zona de descans i vestidor. Utilitzem el parquet de Balterio per tal d’oferir més calidesa a l’espai, i el contrastem amb laques de colors bàsics, i dissenys senzills i essencials que no destorbin l’harmonia  del dormitori.

Berga 27
Utilitzem mobiliari de Pianca i elaborem a mida tant el capsal com l’armari, per la dificultat de l’espai a aprofitar.  El bany principal, un espai amb més intimitat es tractat amb pulcritut, canviant la calidessa del parquet per porcelànic,i creant un clar contrast amb el mobiliari  lacat en blanc de Agape. així mateix, descata el suport de les dues piques de bany, realitzat en granet zimbawe, al igual que la zona de treball de la cuina. Acaba vestint el bany el llum Dress de Foscarini.espai de descans i vestidor obert, gaudint així de la llum que prové de la finestra del dormitori.

Interiorisme: Jabss Mobiliari
Mobiliari: Jabss Mobiliari
Fotografies: Martone

Horari

  • De dilluns a divendres:
  • 9 a 13 h / 16 a 20 h
  • Dissabtes:
  • 9 a 13 h / 17 a 20 h

Cercar