COMPARTIR MOMENTS….

Projectes | 07/04/2017

COMPARTIR MOMENTS….

Una casa per compartir moments…

Per  gaudir de l’espai, de l’oci, de la família…, aquest és el llenguatge essencial d’ aquest projecte.

La idea motora de la reforma va ser la de suavitzar i obrir els límits tant a l’interior com cap a l’exterior, buscant transparència i obertura connecta visualment el jardí i  les diferents zones de la planta baixa.

Porta jabss

La imponent porta d’ entrada, dissenyada i integrada amb la façana principal està acompanyada per dos obres d’art d’ artistes locals, ens situa a la planta baixa, dedicada als usos de la zona dia, i amb l’ espectacular taula Infinity de Porada, presidint  i ordenant l’ espai entre cuina i sala d’ estar. Dues lampares de Vibia acaben el conjunt.

Un petit bany de cortesia complementa l’ espai, amagat per l’escala, que funciona com a eix de llum natural al centre de l’ estança.

La sala d’ estar resta oberta i la forma orgànica dels dos grans sofàs ajuden a delimitar un espai càlid amb la xemeneia i en centre multimèdia com a eix unificador.

Als costats una,chais longe en pell convida a gaudir de la llum natural dels grans finestrals i es creua un espai obert i multi-funcional, amb taula de Riva1920.

Un important estudi de la il·luminació ha estat clau per definir els diferents espais en una planta tant oberta.

La planta primera es divideix en dues zones  molt clares, una dedicada als fills i l’altre, aïllada esdevé un espai diàfan i obert per a els propietaris, on despatx, sala d’ estar, dormitori i bany respiren la mateixa llum, i només es separen amb dues portes de vidre lleugeres.

L’escala funciona com a eix obert i de contacte entre les dues plantes, els seus eixos pugen més enllà de la mateixa planta per tal d’enmarcar l’entrada del bany principal i creant un quadre amb la serigrafia aplicada a les portes corredisses que el tanquen.

Per la zona de treball construïm una taula i biblioteca,  a mida de les necessitats dels clients, grans amants de la història i la fotografia.

Com a complement de la sala un moble baix de Treku, lacat en blanc permet encabir tots els complements del TV.

El bany, amb una banyera retro il·luminada protagonista de  l’espai, va més enllà de les seves funcions i esdevé un espai dedicat al relax. El mobiliari de Lago 36e8 amb els seus frontals de vidre complementa i aporta el sentit pràctic necessari.A l’ entrada del dormitori, el moble Net  de Lago serveix de contenidor i escultura que ens dona entrada a un dormitori de formes pulides, alhora colorista on la passió fotogràfica esdevé decoració.

Per entrar als dormitoris dels fills realitzem dues portes lacades en blanc, sistema “rasomuro”, on la porta i la paret tenen un mateix pla gracies a un novedos sistema de frontissa cega. Alhora, una visió simple del treball realitzat als dormitoris dels fills ens continua oferint una imatge de color i llum que respira tota la casa. La butaca-llit Huggy de Lago substitueix el llit auxiliar i permet un aprofitament diari.

Horari

  • De dilluns a divendres:
  • 9 a 13 h / 16 a 20 h
  • Dissabtes:
  • 9 a 13 h / 17 a 20 h

Cercar