Cuina a Berga

Projectes | 05/03/2015

En aquest projecte, la exigència més gran està en transformar una cuina tancada i mal distribuïda en un espai on el treball diari sigui pràctic i permeti als propietaris gaudir d´un nou espai de reunió familiar. A això unim la necessitat d´una gran capacitat de emmagatzematge

La primera solució que li oferim als propietaris és la de crear una illa amb taula incorporada que ens permet treure la cocció de la paret principal i així poder guanyar dos aspectes crucials: aprofitar la paret més gran per dotar a la cuina d’ una gran capacitat de magatzem i, alhora, donar l’ oportunitat al cuiner de disposar d’ un gran taulell de treball, on manipular aliments i treballar la seva cocció amb total comoditat. Tot això sense perdre el contacte visual amb la resta de la família.

.

Construïm la zona de treball i la taula amb Montelli de Dupont, primer al nostre taller per adaptar-la i donar-li l´acabat final a casa del client. Això ens permet crear una superfície neta i sense juntes. Acompanyem la taula amb les cadires Sand de DESALTO.

Utilitzem electrodomèstics de NEFF per varies raons: Una campana potent i encastada al sostre, que ens garanteix el confort visual i sense obstacles que demana el projecte, però sense renunciar a una necessitat extra d’ aspiració. Un rentabaixelles que pugui integrar-se en una columna alta per tal de donar molta més comoditat d´us que si fos col.locat en un el.lement baix, i finalment un conjunt de forn i microones, i una placa de cocció flexibles i potents. 

Escollim el blanc a les columnes altes i deixem el protagonisme i la elegància del negre brillant pels elements baixos. Així mateix, tractem les parets amb un estuc a la calç blanc i protegit amb poliuretà per garantir la seva neteja. Finalment ens acollim a la calidesa de la fusta per i del color aplicat a les zones de pas.

El mobiliari emprat és de la firma DADA de Molteni, que per les seves característiques d’ organització interior, la seva qualitat estructural i la fermesa  del lacat, ens garantitza l’ us continuat i exigent a la que la sotmetran els propietaris.

Finalment, a la zona de pas creem un moble contenidor que alhora és ideal per exhibir elements decoratius i un rellotge de gran format a la paret d’ entrada des de la sala d’estar, de NOMON.

Interiorisme: Jabss Mobiliari
Mobiliari: Jabss Mobiliari
Fotografies: Martone

Horari

  • De dilluns a divendres:
  • 9 a 13 h / 16 a 20 h
  • Dissabtes:
  • 9 a 13 h / 17 a 20 h

Cercar