Cuina oberta

Projectes | 04/07/2011

Cuina Dada amb taula Treku i cadires Mr Impossible de KartellProjecte on el client ens demana una actuació que li obri la cuina a la sala d’una manera funcional.

Utilitzem el mobiliari de Dada, que amb la perfecció de la seva laca brillant, ens aporta la lluminositat necessària i el reflex de les superfícies que l’envolten. Així mateix, el client reclama una superfície amb la màxima garantia higiènica per a treballar, i és per això que escollim els acers inoxidables de la casa alemana Schooltes.

Unifiquem el terra amb una senzilla aplicació de microciment sobre el paviment existent, i  amb protecció de poliuretà per tal de garantir la seva durabilitat i duresa. Així mateix instal·lem una campana d’extracció integrada al sostre en un volum que també integra la il·luminació, i així traiem un obstacle visual important sense restar funcionalitat i aconseguint el confort d’utilització desitjat.

Respecte als electrodomèstics, podem destacar la seva zona de cocció, amb un Teppan Yaki, placa d’inducció i forns de Gaggenau, que acaben de configurar la practicitat de la cuina.

Tot el conjunt queda complementat amb una taula de Treku i les cadires Mr. Impossible de Kartell.

Horari

  • De dilluns a divendres:
  • 9 a 13 h / 16 a 20 h
  • Dissabtes:
  • 9 a 13 h / 17 a 20 h

Cercar