Dúplex a Súria

Projectes | 14/06/2014

Projecte d’ interiorisme modern, funcional i confortable, respectuós amb els criteris de practicitat i amplitud de pas que els clients prioritzaven.

A la planta principal la cuina i  la zona d´estar queden estretament vinculades i es destaca el tractament bàsic de 3 materials, la fusta,    l´acer i la pedra. Acompanyant la barra de la cuina podem veure els tamborets Spoon, disseny d’ Antonio Citterio per Kartell. Així mateix, la cuina ha estat equipada amb la sèrie Domino de Gaggenau, amb tapes d’ acer per tal de mantenir una estètica més formal. La situació de la sala permet gaudir de les vistes a la terrassa principal, així un gran sofà de Minotti,  acompanyat d’ una taula Alien de Cattelan sobresurten en un espai pensat pel confort. Les làmpades-escultura Papiro de Pallucco aporten el punt orgànic a un espai de formes rectes i rigoroses. Unint sala i menjador, un colorista moble de la sèrie 36e8 de Lago, dissenyat especialment per l’ espai , dóna funcionalitat a l’ espai i no resta protagonisme a l’ espectacular taula Isaac de E15. Les cadires que l’acompanyen són un disseny de Patricia Urquiola per Molteni.

A la mateixa planta, podem gaudir d’ una zona de treball lluminosa i  funcional, amb llibreria de Lago, taula de Kartell i columna TV de Extendo . Completen l´espai una raconera de Joquer i la llum del racó és un disseny de Carlotta de Bevilacqua per Artemide .  Al igual que la sala principal, tot l´espai és vinculat amb l’exterior, així, la  terrassa posterior és visible des de qualsevol punt de l´estudi i  compta amb gandules de alumini monocromàtic de Gandia Blasco.

A la planta superior es troba la suite principal, ocupant tota la planta, en aquest cas amb una doble funcionalitat, espai de descans i vestidor obert, gaudint així de la llum que prové de la terrassa superior. El bany principal, un espai amb més intimitat es  folrat, tot ell,  amb fusta fenòlica i amb pica de construcció especial de Corian.

El llit, model Fluttua de Lago, es acompanyat per dos tauletes de Molteni disseny de Patricia Urquiola. Així mateix, els armaris de vestidor, construïts a mida i adaptats a les característiques de la planta, també són de Molteni. El punt creatiu ve donat pel mirall de resina de Modà.

A l´exterior gaudim d´un esplèndid espai amb la gandula Chill de Gandia Blasco, elevable, realitzada en roba nàutica i alumini termolacat.

Horari

  • De dilluns a divendres:
  • 9 a 13 h / 16 a 20 h
  • Dissabtes:
  • 9 a 13 h / 17 a 20 h

Cercar