Espai multifuncional.

Projectes | 28/09/2016

Reforma global d’espai gastronòmic. Els propietaris buscaven un contorn càlid i funcional, dividit en dos espais…un per oferir una nova oferta gastronòmica i l’altre de més polivalent, combinant la funció de menjador privat, sala de  reunions o, simplement, espai de relax per desprès d’un bon àpat, transformant-se en el lloc perfecte per una tertúlia imaginativa, desenfadada, intensa…

Com a restaurant enfocat a producte de proximitat i de qualitat desenvolupem l’idea i utilitzem materials el més naturals possibles i el menys transformats, però garantint que la seva utilitat i ergonomia sigui l’adequada.

Nou urbisol 049

Al projecte, utilitzem tonalitats clares i neutres, raspem el terra de marbre existent i dotem a les finestres del caràcter de les cortines d’espart  i les ressaltem amb les lluminàries de Flos.

Dissenyem uns aplics en ferro en cru, seguint la estètica de la barra i creem una zona de recepció en fusta de pi massís tractat a l’oli. Finalment, utilitzem un paper especial de Momenti-Casa realitzat a mida i altament resistent, pensant en les necessitats pròpies de l’espai.

El segon espai, més privat i polivalent, es decora pensant en aconseguir que qualsevol reunió, familiar o laboral, pugui desenvolupar-se amb la major comoditat i qualitat d’us. Així, dotem l’espai d’un moble contenidor de Molteni en color Gris Basalt acompanyat per un sofà modular i la catifa de Gandia Blasco, sobre una base de fusta de Roure raspat al terra, mantenint els colors i textures de l’altre menjador. Per il·luminar l’espai utilitzem pantalles de ferro que permetin la mobilitat de les taules i els sofàs en qualsevol situació.

Finalment, un altre mural de Momenti-Casa ordena visualment els espais i ens ajuda a crear el confort acústic necessari, per les propietats absorbents.

Horari

  • De dilluns a divendres:
  • 9 a 13 h / 16 a 20 h
  • Dissabtes:
  • 9 a 13 h / 17 a 20 h

Cercar