Al nostre estudi d’interiorisme tenim el repte constant de trobar i oferir als nostres clients els nous conceptes estètics, amb solucions innovadores i dissenys específics, que millor s’adaptin a les seves necessitats i gustos, d’acord amb l’espai on s’ha de desenvolupar l’activitat humana que convé.

L’estudi d’aquest espai, dels volums, de les superfícies ens condueix sempre cap a quin ha de ser el projecte necessari per aconseguir que l’experiència d’habitar suposi una simfonia per als sentits, sense renunciar a la llibertat.

Som minimalistes. La sofisticació l’aconseguim mitjançant l’ús perfecte de la senzillesa i la simplicitat.

Estem a la cerca constant de l’equilibri, és per aquest motiu que tots els nostres projectes són garantia d’èxit i omplen de satisfacció als nostres clients.

Si teniu un plànol, féu-nos-el arribar, sinó ja el farem nosaltres. Aquest serà l’inici d’un estudi que més tard es convertirà en un projecte, per acabar sent una realitat, i que ben segur serà del vostre grat.  Amb una  acurada metodologia i amb la planificació exhaustiva de les feines a realitzar, estalviarà temps i diners.

Si hom vol fer una feina ben feta, no pot deixar res a la improvisació. És per aquest motiu que el projecte té una importància cabdal. Els nostres clients ho saben i per aquest motiu confien en nosaltres.

Tot projecte l’iniciem estudiant quina és la millor solució distributiva d’acord amb les necessitats del client i les possibilitats que ens ofereix l’espai objecte d’estudi. Analitzem, doncs, com distribuir els volums. A continuació, un cop trobada la solució distributiva més adient i que aquesta complagui al nostre client, seguim amb l’elecció de quin serà el mobiliari òptim i acabats del mateix. Fem també l’estudi del color i analitzem quines tasques seran necessàries i/o accessòries per portar a terme tot plegat.

Amb una  acurada metodologia de treball i amb la planificació exhaustiva de les feines a realitzar, estalviarà temps i diners.

Un cop obtenim el vistiplau del client fem tots els plànols tècnics, esquemes d’instal·lacions i/o obres, si calen, per a tot seguit confeccionar la memòria del projecte, que recull totes les informacions necessàries per a portar a terme el mateix amb èxit, ja sigui per part nostra o de tercers.

Que desitgeu en ens encarreguem nosaltres de tot plegat? No hi ha problema!

Si ho preferiu, també podeu donar un cop d’ull a alguns dels nostres projectes.

Si a més de la realització del projecte executiu desitgeu que ens encarreguem de tota la resta de tasques accessòries i complementàries inherents a l’execució del projecte en qüestió, ho farem.

Així doncs us podem oferir:

Industrials: Facilitar-vos els industrials que calgueu per portar a terme els treballs necessaris, ja siguin aquests de: llauner, electricitat, pintura o paleta. Aquests industrials tenen el nostre aval en el que es refereix a professionalitat i serietat. Col·laboren amb nosaltres des de fa anys i han vingut demostrant disposar dels nivells de qualitat en el seu treball que nosaltres mateixos ens exigim en el nostre.

Direcció d’obres: Que inclou la coordinació de totes les tasques a portar a terme per part dels industrials, seguiment d’aquests treballs amb exigència de les qualitats requerides i control en el compliment de terminis i pressupostos convinguts.

Projecte clau en mà: Ens deixeu l’espai i nosaltres ens encarreguem de tota la resta. Cercarem els industrials que més bé s’adaptin a les necessitats del projecte i tot, absolutament tot, estarà sota la nostra responsabilitat.

Horari

  • De dilluns a divendres:
  • 9 a 13 h / 16 a 20 h
  • Dissabtes:
  • 9 a 13 h / 17 a 20 h

Cercar