La casa permeable

Projectes | 02/02/2016

Projecte vital i colorista.

Casa permeable a les fantàstiques vistes que l´envolten. Situada sobre un turó, els seus interiors són concebuts com espais oberts i directament comunicats, on les mínimes particions garantitzen un contacte directe amb l’exterior, i on la llum circula sense problemes omplint  tots els espais.

Casa Calders 009

El sofà Freestyle, disseny de Ferrucio Laviani per Molteni & C., generós en mides i confort, es orientat per poder gaudir de les vistes exteriors, convertint-se en el centre i protagonista de l’espai, que en aquest cas és compartit amb la taula Where de Molteni, en fusta de roure tenyit i amb un perfecte sistema d’extensió. Sobre ella, la escultural làmpada Pirce de Artemide.
La cuina, es sens dubte, un dels espais mes viscuts de la casa. Amb una modulació i distribució pensades al detall, aprofita al màxim la qualitat i recursos que ens ofereix Dada, sens dubte marca de referencia pels cuiners més exigents. Calaixos en inoxidable, classificadors adaptats a cada necessitat, volumetria adaptada a l’alçada de cada persona…són detalls que fan de Dada una cuina diferent.
Els electrodomèstics han estat exigentment triats segons les preferències dels propietaris,  pertanyen a l’ultima col·lecció de Neff, i podem destacar el foc principal a gas que permet coccions naturals amb un alt rendiment calòric. Així mateix, la funcionalitat de les portes plegables del forn i la cocció a vapor del sistema VarioSteam, són un altre punt destacat de la operativitat de la cuina.
Casa Calders 027
Unificant els diferents espais de la casa, un panel.lat recorre tot el passadís, amagant instal·lacions i portes, i convertint-se en un ampli armari que vesteix una de les parets laterals del dormitori. Aquí es manté el mateix criteri de tota la casa i el llit és orientat per tal de gaudir de les vistes al jardí.
La lleugeresa del llit Filo de Pianca i l’elecció del blanc com a color adaptat al panel.lat i l’armari aporten la necessària sensació de tranquil·litat a la principal àrea  de descans.
Casa Calders 238
Finalment, el bany folrat en micro-ciment, i amb mampara construïda a mida, continua les línies d’ ordenada simplicitat de la resta d ambients.
Destaquen elements auxiliars, com la banqueta de Riva1920 o les llums de Brokis. El mirall i la pica de Corian també són disseny de la decoradora i han estats construïdes a mida a les nostres instal·lacions.
Les llums, de Flos, aporten un singular punt de treball artesanal i les catifes són de la col·lecció Mikonos de Papiol.
Tots els complements han estat adquirits a Jabss Mobiliari.
Arquitectura i interiorisme: Jabss Mobiliari
Fotografies: Martone

Horari

  • De dilluns a divendres:
  • 9 a 13 h / 16 a 20 h
  • Dissabtes:
  • 9 a 13 h / 17 a 20 h

Cercar