Artemide

Marques |  

Artemide neix al 1960 i avui és una de les marques d’ il.luminació més conegudes arreu. Destaca per la seva filosofia “The Human Light” i el seu nom s´ha convertit en sinònim de disseny i innovació.

Artemide  contribueix a l’ història del disseny internacional amb productes com  Eclisse (1967,  de Vico Magistretti), Tolomeo (1989, de Michele De Lucchi y Giancarlo Fassina) y Pipe (2004, de Herzog & De Meuron), totes elles guanyadores del premi  Compasso d’Oro.

Al  1994 Artemide rep el mateix premi per la seva trajectòria, juntament al prestigiós European Design Price, al 1997.

Col.labora desde els seus inicis amb els més destacats dissenyadors internacionals, però alhora promou activament tallers amb escoles de disseny, com la Royal College of Art de Londres, per tal de poder donar oportunitats i descobrir el talent de les noves generacions.

Considerats com icones del disseny contemporani, les seves últimes creacions s´han anat incorporant als més importants museus d´art modern, així com a diferents col.leccions de disseny del mon, el MoMA o el Metropolitan de Nova York, el Centre Georges Pompidou a París o el Victoria and Albert Museum de Londres en són mostra.

El compromís artístic de la seva última col•lecció és excepcional: Issey Miyake i Artemide harmonitzen en la seva visió i valors creant un compromís on la llum és un acompanyant viu del home, el seu espai  i la seva quotidianitat.

Artemide

Horari

  • De dilluns a divendres:
  • 9 a 13 h / 16 a 20 h
  • Dissabtes:
  • 9 a 13 h / 17 a 20 h

Cercar