Flos

Marques |  

Ments creatives….Ron Gilad, Patricia Urquiola, Antonio Citterio, Jasper Morrison….Fa ja cinquanta anys que Flos comença a crear objectes de llum….avuí enceta generacions de somnis.

Identificar els mestres del disseny. Descobrir nous talents. Tenir autoritat tècnica i la tecnologia. Muntatge a la cultura de masses. Són els diferents aspectes que ens col·loquen a l’avantguarda.

11g

La llum és el material amb el qual podem expressar idees i il·luminar emocions   sense explorar.

Spun, Tatou, Kelvin, Taccia, Glo-Ball, Arco, Toio….Tot referències ineludibles en llum decorativa i imprescindibles a qualsevol decoració contemporània.

La nostra història ens ha ensenyat a mantenir viu el foc de la provocació amb la recerca d’una nova funció poètica de la llum. Això ens permet crear productes que esdevenen icones, inventem tipologies i establim nous arquetips en decoració.

L’experiment ens va permetre adoptar materials revolucionaris i aplicar les solucions tecnològiques més avançades, representades avui per materials sostenibles com OLED.

La tecnologia digital ens portarà encara moltes sorpreses, però al costat dels millors creadors i amb una indústria d’ avantguarda  Flos continuarà sent un referent de futur.

Horari

  • De dilluns a divendres:
  • 9 a 13 h / 16 a 20 h
  • Dissabtes:
  • 9 a 13 h / 17 a 20 h

Cercar