Gan Rugs

Marques |  

GAN és artesania i disseny.

Avuí els productes fets a mà són un luxe i el millor vehicle per transmetre la creativitat dels dissenyadors al saber fer dels artesans.

L’artesania del mon es rica i variada, i és un el plaer  descobrir-la, comprendre-la dins del seu context i ser capaç d’ aplicar-la a d’altres usos i vides.

Gan treballa per que aquest fet porti benefici a tothom, el treball continu a l’India permet desenvolupar l’economia local i per això,GAN participa activament en programes de protecció de la infància i promou el desenvolupament de la dona dins d’un entorn rural.Tècnica hand-knotted-02 Gan Jabss

Creiem en les empreses que aporten un valor afegit al seu producte, i que promouen una millora sòlida de les relacions humanes, per això GAN és la nostra aposta quan parlem de catifes, però també perquè el seu producte, realitzat tant sols amb fibres naturals com el cotò, el lli, la llana o el yute, ens permeten cuidar als nostres clients.

Tècniques com el Hand Tufted, Hand Knitted, el Kilim o el Hand Loomed són les que transformen les fibres naturals en caliu, tacte i innovació.

No són productes, no són mobles…..és una aventura que ens agrada i ens omple.

Gan Rugs

Horari

  • De dilluns a divendres:
  • 9 a 13 h / 16 a 20 h
  • Dissabtes:
  • 9 a 13 h / 17 a 20 h

Cercar