Joquer

Marques |  

“Handmade sofas from Barcelona”

JOQUER SOFA SIMONEJoquer neix amb la clara intenció que les seves arrels mediterrànies quedin reflectides en les seves produccions. Es distingeix de les altres empreses del sector pel seu saber fer artesà, i per  una constant recerca de la qualitat, i l’elegància  en els seus productes. Entén el disseny  com un valor afegit  al element entapissat, i aplica creativitat i coherència a tot allò que fa.

De la mà de dissenyadors com Ramon Esteve, Anna Mir+Emili Padrós, Carlos Riart, Francesc Rifé o Werner Aisslinger, neixen uns productes de traç net i comoditat contrastada, i tot això li comporta diferents reconeixements a nivell internacional.

Així, Werner Aisslinger, inclou el sofà Low en el seu projecte LoftCube, donant la volta al mon, la butaca Oru dissenyada per Ramón Esteve, que amb les seves línies inspirades en la papiroflèxia està tenint una gran repercussió en els medis o el sofà Simone dissenyat per l’estudi Emilianadesign i que recentment ha estat present a la Tokyo Designer’s Week una exposició que recull els dissenys espanyols més influents dels últims anys.

Volem destacar també, la seva vocació artesanal, que garanteix la qualitat adequada quan hem de crear elements especials als nostres projectes, com en el cas de l’adaptació que fem del seu model ADN a aquest espectacular home cinema.

Joquer

Horari

  • De dilluns a divendres:
  • 9 a 13 h / 16 a 20 h
  • Dissabtes:
  • 9 a 13 h / 17 a 20 h

Cercar