Minotti

Marques |  

Minotti neix al 1950 amb unes dimensions artesanals que ràpidament evolucionen cap a la dimensió industrial actual,  portada per l’èxit que la seva filosofía de producte té: respectar la  tradició i aplicar les últimes tecnologies.

La inteligència de les mans artesanals ofereixen, llavors, emoció i sensabilitat a la precissió industrial, sumant-li una rigurosa recerca dels millors materials, detalls elaborats de forma impecable.

Sofa Hamilton Islands de Minotti

Desde el 1997, els seus propietaris ofereixen a l’arquitecte Rodolfo Dordoni el poder coordinar tota la fase creativa de les seves produccions, marcant la seva estètica i triant el format i disseny de tots els detalls de les col·leccions, creant una imatge de marca reconeguda a tot el món.

Confort, gust contemporani, durabilitat i confiança, són valors que porten a Minotti a liderar la producció de mobiliari auxiliar i peces entapissades.

L’afirmació de la marca Minotti en els mercats internacionals són fruit de la contínua recerca de l’excel·lència en totes les seves produccions i en els seus dissenys únics i lligats a una base de rigor formal i de confort.

Horari

  • De dilluns a divendres:
  • 9 a 13 h / 16 a 20 h
  • Dissabtes:
  • 9 a 13 h / 17 a 20 h

Cercar