Molteni

Marques |  

Molteni és una empresa de tecnologia avançada i tradició antiga, líder en el sector. La seva activitat s’inicia als anys 30 del segle passat en una empresa artesana. Als anys 50 comença a desenvolupar-se i decideix mecanitzar-se per una producció més industrial.

Des del primer dia, però, Molteni ha portat a terme una tasca d’investigació en el sector del moble componible, desenvolupant una sèrie de solucions adients per a tots els ambients de la llar, des del vestidor fins a la sala d’estar o l’estudi, passant pel dormitori. Els seus componibles com el 505 o el Pass, per posar uns exemples, són projectes amb una evolució constant, tant des del punt de vista tècnic com en el sentit funcional i del confort.

La firma sempre s’ha caracteritzat per mantenir en el seu interior una sofisticada capacitat artesanal, uns materials de primer ordre, una cura pels acabats i una personalització del producte. Així doncs, els mobles de Molteni incorporen l’experiència d’una llarga tradició artesanal junt amb una qualitat tecnològica innovadora.

Molteni és també molt activa en el sector de les grans obres com hotels, vaixells, cadenes de botigues, hospitals i teatres. Exemples els tenim en les seves decoracions per a vaixells de creuer Walt Disney, decoracions per a la cadena de boutiques Cartier, els interiors del teatre La Fenice de Venècia, etc.

Amb Molteni col·laboren dissenyadors de primera línia com ara: Ferruccio Laviani, Luca Meda, Jean Nouvel, Pagani e Perversi, Bruno Reichlin, Aldo Rossi, Gerard Van den Berg, Hannes Wettstein, Patricia Urquiola, i Paola Navone.

Molteni

Horari

  • De dilluns a divendres:
  • 9 a 13 h / 16 a 20 h
  • Dissabtes:
  • 9 a 13 h / 17 a 20 h

Cercar