Vibia

Marques |  

Vibia:  dissenys de línies pures i  elevat impacte visual.

Així definiríem la seva col·lecció de lluminàries que en l’ ultima dècada ha transformat a Vibia en l’empresa de referència en el sector de d’il·luminació d’interiors. La seva exigència a l’hora de transformar un bon disseny en una làmpada tecnològicament perfecte, i  la col·laboració amb els millors dissenyadors actuals, li han valgut nombrosos reconeixements…la funcionalitat i minimalisme geomètric de la nova col·lecció 45° dissenyada per Víctor Carrasco, o el volum mínim i de línies pures de la làmpada penjant SKAN, dissenyada per Lievore, Altherr, Molina para VIBIA, ha estat guardonada con el premio Design Plus 2012, en el marco de la Exposició Light + Building 2012, la fira internacional d’ arquitectura i tecnologia.

A la seva web podem gaudir de CREA, una eina de configuració on fàcilment podem dissenyar el nostre projecte de il·luminació i integrar-lo en la planificació dels nostres plans de treball.

Finalment destaquem les col·laboracions dutes a terme amb dissenyadors com Xavier Claramunt , Aric Levy, Jordi Vilardell, o l’ estudi CulDeSac.


Vibia

Horari

  • De dilluns a divendres:
  • 9 a 13 h / 16 a 20 h
  • Dissabtes:
  • 9 a 13 h / 17 a 20 h

Cercar