Restaurant Nou Urbisol. Castelloli

Projectes | 14/05/2015

Realitzem el projecte d’interiorisme i l’execució de l’obra de remodelació de tot l´interior de restaurant amb una gran afluència de públic.

Nova il.luminació, nous terres, nous banys  noves instal.lacions d’ aspiració i climatització, noves distribucions… El nostre equip tècnic el.labora i coordina un projecte amb dos premises clares: comoditat d’us, comoditat de pas.

Escollir terres, redistribuïr parets, construir noves encimeres, triar colors… tot plegat per aconseguir crear un espai ideal per a la degustació gastronòmica i de vins en un entorn actual i agradable.

Es combina la fusta al sostre en el seu menjador principal, que gaudeix de grans finestrals encarats a la natura propera, amb l’  il.luminació guiada per cablejat,  aconseguint un efecte de profunditat i alhora de tranquilitat.

Dos menjadors anexes i el bar, gaudeixen del mateix tractament cromàtic, amb mescla de blancs, grisos i la textura del ferro en el seu color natural i el roure utilitzat a portes i cadires.

Aquests colors delimiten la zona de més trànsit diari i ens ajuden a organitzar millor l´espai.

Cadires de Andreu World, i Stua, taules de disseny i realització pròpia, armaris  i banys de Lago, il.luminació de Flos i Pallucco, elements d’ebenisteria, com les portes o el taulell de recepció, realitzats al nostre taller,  i els complements de PoradaKartell. Tot coordinat en aquesta remodelació actual i contemporània.

Interiorisme: Jabss Mobiliari
Mobiliari: Jabss Mobiliari
Fotografies: Martone
Nou Urbisol

Horari

  • De dilluns a divendres:
  • 9 a 13 h / 16 a 20 h
  • Dissabtes:
  • 9 a 13 h / 17 a 20 h

Cercar